Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

NIeuw bij Kemker Flex?
Graag houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen bij Kemker Flex

Wat speelt er bij Kemker Flex?

Website voor zzp’ers als marketing deel 1

19 Mei 2020

Zzp’ers zonder opdrachtgevers houden het niet lang vol.
Bij de start zijn er vaak wel enkele opdrachten, maar daarna zal je zelf moeten zorgen voor nieuwe klanten.
Acquisitie en marketing noemen we dat met mooie woorden.
Maar feitelijk is het niets anders dan het onder de aandacht brengen van jouw diensten.
Een goede website is lees verder...

Kemker Flex vindt zijn weg;

27 november 2019

Kemker Flex is inmiddels een maand onderweg in het concept van FlexplekLeerdam. Steeds meer ondernemers vinden het voordeel van een flexplek. Hierdoor is het 'Lokaal van de juf' geheel gevuld. Uiteraard hebben wij mogelijkheden in het "Lokaal van de meester'.

FlexplekLeerdam is Kemker Flex

1 november 2019

FlexplekLeerdam stopt...

Na bijna 2,5 keihard werken, een prachtig concept op te hebben gezet en mooie recensies te krijgen over onze fantastische locatie en hoge service, stopt het voor ons.

Door netwerken leer je veel mensen kennen en daarmee kom je partners tegen waar ideëen mee ontstaan. Zo is ook de samenwerking met Jeroen Kemker van Kemker ICT Groep ontstaan.
Hij zocht een unieke locatie voor zijn bedrijf en wij hebben die. Vanaf dit moment zal FlexplekLeerdam verder gaan onder Kemker Flex. Jeroen houdt zijn eigen kantoor in het pand aan het Kerkelaantje en voert daarnaast het concept van FlexplekLeerdam door.

Je zakelijke adres op je privé adres met een huurwoning?

3 augustus 2019

Wist jij dat er aardig wat 'haken en ogen' zitten aan het hebben van je zakelijke adres op je privë adres als je in een huurwoning woont? De Rekenpartners vertellen je hier meer over. Lees verder...

Work & Connect - Samenwerkingsdag voor vrouwen

24 juli 2019

Tijdens de Work & Connect - Samenwerkingsdag voor vrouwen zal er o.a. ruimte zijn om te werken, sparren, inspireren, kennis delen en 'meer grip op je omzet krijgen' na de Master Class van Thijs van Halewijn. 

Geef als ZZP’er vaker workshops voor meer omzet

28 januari 2019

ZZP’ers kunnen op meerdere manieren zorgen voor meer succes en meer omzet. Een heel belangrijke manier is het geven van workshops. Wij geven je 4 belangrijke redenen om vaker workshops te organiseren.

Vrijdag 15 maart: Netwerkevenement

14 januari 2019

Graag nodigen wij u op vrijdag 15 maart 2019 uit, voor ons Netwerkevent "Maatschappelijk verantwoord ondernemen" georganiseerd door FlexplekLeerdam. 

6 Redenen om buiten de deur te vergaderen

18 december 2018

Buiten de deur vergaderen wordt steeds gewoner in deze tijd. Natuurlijk geven wij je een overzicht van de 6 belangrijkste redenen om buiten de deur te vergaderen. Lees verder...

Samenwerken met andere ZZP'ers

8 december 2018

Veel zelfstandigen vinden dit erg lastig en dat is het ook. Je loopt namelijk tegen diverse hindernissen aan. In dit blog geven wij je hier 5 voorbeelden van en natuurlijk dé oplossing! Lees verder...

Dé 5 redenen om een flexplek te nemen

24 november 2018

Een flexplek nemen kan dé ideale oplossing zijn voor werkenden. Het nemen van een flexplek is om meerdere redenen een goed idee voor (kleine) ondernemers, bedrijven, flexwerkers en ZZP’ers. Wij hebben de 5 beste redenen voor je op een rijtje gezet. Lees verder...

Samenwerken met andere ZZP'ers

10 november 2018

Er zijn ZZP’ers die het liefst alleen werken, terwijl anderen het alleen werken juist zien als het grootste nadeel van zelfstandig werken. Vind jij het niet prettig om alleen te werken? Dan kun je natuurlijk samenwerken met andere ZZP’ers, maar hoe pak je dat nu precies aan? Wij geven je 5 praktische tips voor als jij wilt gaan samenwerken met andere ZZP’ers. Lees verder...

Klant aan de keukentafel ontvangen; Professioneel?

27 oktober 2018

Werken aan de keukentafel.. Voor veel flexwerkers en ZZP’ers is dit dagelijkse kost. Klanten ontvangen aan diezelfde keukentafel is dan ook niet vreemd. De vraag is wel of het professioneel is. Wij geven je enkele voor- en nadelen van het ontvangen van klanten aan de keukentafel. Lees verder...

FlexplekLeerdam.nl online

22 maart 2018

De site voor FlexplekLeerdam.nl is online! Als aanloop naar de officiële opening op 26 mei 2018 wordt alle marketing ingezet. Door middel van een 3D tekening wordt de potentiële klant geïnformeerd over de geplande inrichting van het pand.

Kemker Flex
Dat is werken met een glimlach :}

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur o.b.v. aanmelding en beschikbaarheid.

Buiten openingstijden in overleg

Contactgegevens

Energieweg 15A, 4143HK  Leerdam)
085 222 03 00
info@kemkerflex.nl

© 2022 KemkerFlex   |     Privacy Statement    |