Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Samenwerken met andere ZZP'ers?

Zo doe je dat

Er zijn ZZP’ers die het liefst alleen werken, terwijl anderen het alleen werken juist zien als het grootste nadeel van zelfstandig werken. Vind jij het niet prettig om alleen te werken? Dan kun je natuurlijk samenwerken met andere ZZP’ers, maar hoe pak je dat nu precies aan? Wij geven je 5 praktische tips voor als jij wilt gaan samenwerken met andere ZZP’ers.

 1. Zoek de juiste partner
Als je wilt gaan samenwerken met een andere ZZP’er, dan is het heel belangrijk om je keuzes goed te maken. Je hebt een betrouwbare, ervaren en hardwerkende partner nodig. Effectief samenwerken gaat alleen goed met iemand die er hetzelfde in staat als jij. Besteed dus voldoende aandacht aan het kiezen van een partner. 

2. Maak duidelijke plannen
Zonder plannen ben je nergens. Als je met een andere ZZP’er gaat samenwerken, dan moeten jullie het daadwerkelijk allemaal samen doen. Hier zijn goede plannen voor nodig. Ga aan tafel zitten en zorg voor een heldere planning en een goede werkwijze die voor jullie allebei werkt. 

3. VOF of gewoon samenwerken
Er wordt vaker gedacht dat ZZP’ers zich standaard in moeten schrijven bij de Kamer van Koophandel als eenmanszaak. Niets is minder waar. Heb je een andere ZZP’er gevonden waarmee je wilt gaan samenwerken, dan kun je ook zorgen voor een VOF inschrijving. Wel is het hierbij belangrijk dat jullie allebei iets inbrengen, aan geld of arbeidsuren. Natuurlijk kun je ook gewoon samenwerken zonder samen in te schrijven. Dit is wel het overleggen waard. 

4. Zie elkaar regelmatig (op een flexplek)
Je hoeft niet de hele dag in elkaars gezelschap te zijn om te kunnen samenwerken, maar met regelmaat een meeting is wel wenselijk. Dit hoeft niet op een thuislocatie. Hiervoor kun je uitstekend op een flexplek terecht, zoals bij FlexplekLeerdam.nl in Oosterwijk. Hier kun je zeer goed samenwerken aan nieuwe projecten en klanten. 

5. Vraag anderen om advies en ervaringen
Vraag eens rond bij andere ZZP’ers wat voor ervaringen zij hebben en wat zij jou kunnen adviseren. Van andere ZZP’ers leer je uiteindelijk altijd het meest. Vraag dus eens rond en zie wat je kunt leren van een ander. 

Op zoek naar een flexplek?
Ben jij op zoek naar een goede flexplek in de regio Leerdam of kun je wel een goede vergaderlocatie op zijn tijd gebruiken? Kom vrijblijvend kennismaken met FlexplekLeerdam.nl, bekijk onze tarieven online en/of neem eens contact op.

Flexplek

Per dag v.a. - € 9,95
Per maand - € 175,00 

Vergaderruimte

Per dagdeel - € 80,00
Per dag - € 145,00

Coachingsruimte

Mogelijkheid tot vaste dagen

1-op-1 coaching
1,5 uur - € 35,00

Strippenkaart 10 uur - 
€ 250,00

Workshopruimte


Organiseer je workshops en ben je op zoek naar een inspirerende ruimte?

Boek het 'Lokaal van de Meester' 
Geschikt tot 40 personen


Domicilie

    
Je kantoor- en postadres inschrijven bij Kemker Flex.meer info 

Alle genoemde bedragen op de website van Kemker Flex zijn 'vanaf' prijzen en exclusief 21% BTW.
Middels offerte worden de prijzen gespecificeerd op je wensen. 
Daarnaast zijn op alle verhuur en diensten die Kemker Flex aanbiedt de algemene voorwaarden van toepassing.

Faciliteiten

Gratis parkeren

Vergaderruimte

Cateringmogelijkheden

Vlakbij A2

Gratis WiFi

Print- en kopieermogelijkheden

Kemker Flex
Dat is werken met een glimlach :}

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:30 - 18:00 uur o.b.v. aanmelding en beschikbaarheid.

Buiten openingstijden in overleg

© 2021 KemkerFlex   |     Privacy Statement    |