Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Dé 5 redenen voor een flexplek

Een flexplek nemen kan dé ideale oplossing zijn voor werkenden. Het nemen van een flexplek is om meerdere redenen een goed idee voor (kleine) ondernemers, bedrijven, flexwerkers en ZZP’ers.

Wij hebben de 5 beste redenen voor je op een rijtje gezet. 

1. Inspirerend
Een flexplek werkt heel inspirerend. Veel zelfstandigen werken thuis, in hun vertrouwde privéomgeving, waar er voortdurend afleidingen zijn en weinig nieuwe inspiratie te vinden is. Een flexplek biedt een fijne werkomgeving, weg van de privésfeer, waar je in alle rust de nodige inspiratie kunt vinden. 

2. Goede sfeer
Als er iets is dat veel zelfstandigen met een thuiswerkplek missen, dan is het wel de aanwezigheid van collega’s. Het is weinig motiverend om de hele dag alleen te werken. Wanneer je kiest voor een flexplek, dan geniet je van een goede sfeer. Je werkt niet alleen, maar toch zelfstandig.

 3. Samenwerken
Wanneer er anderen aanwezig zijn, dan ontstaan er ook mogelijkheden tot samenwerking. Voor velen een fijne gedachte! Je kunt dan ook meerdere voordelen halen uit een effectieve samenwerking. We hebben het niet alleen over het nodige sociale contact, maar bijvoorbeeld ook over meer omzet en meer succes.

 4. Rustig
Een flexplek biedt je een goede sfeer met anderen, waar altijd ruimte is voor een praatje. Anderzijds heeft een flexplek je ook de nodige rust te bieden. Dit betekent dat je veel geconcentreerder kunt werken. Dit geeft je productiviteit een boost. 

5. Professioneel
Veel zelfstandigen vinden het lastig om klanten te ontvangen. Zij werken thuis en halen de klanten binnen om plaats te nemen aan de keukentafel, waar in de avond het hele gezin weer zit te genieten van een maaltijd. Het is niet alleen onprettig, maar ook niet zo professioneel als het zou kunnen zijn. Een flexplek biedt de mogelijkheid om klanten in een juiste omgeving te ontvangen. 

Wil jij ook een flexplek?
Zoek jij een goede flexplek of een vergaderlocatie in de regio Leerdam? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken met FlexplekLeerdam.nl. Je kunt natuurlijk ook eens contact opnemen of starten met het bekijken van onze prijzen op de website.

Flexplek

Per dag v.a. - € 9,95
Per maand - € 175,00 

Vergaderruimte

Per dagdeel - € 80,00
Per dag - € 145,00

Coachingsruimte

Mogelijkheid tot vaste dagen

1-op-1 coaching
1,5 uur - € 35,00

Strippenkaart 10 uur - 
€ 250,00

Workshopruimte


Organiseer je workshops en ben je op zoek naar een inspirerende ruimte?

Boek het 'Lokaal van de Meester' 
Geschikt tot 40 personen


Domicilie

    
Je kantoor- en postadres inschrijven bij Kemker Flex.meer info 

Alle genoemde bedragen op de website van Kemker Flex zijn 'vanaf' prijzen en exclusief 21% BTW.
Middels offerte worden de prijzen gespecificeerd op je wensen. 
Daarnaast zijn op alle verhuur en diensten die Kemker Flex aanbiedt de algemene voorwaarden van toepassing.

Faciliteiten

Gratis parkeren

Vergaderruimte

Cateringmogelijkheden

Vlakbij A2

Gratis WiFi

Print- en kopieermogelijkheden

Kemker Flex
Dat is werken met een glimlach :}

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:30 - 18:00 uur o.b.v. aanmelding en beschikbaarheid.

Buiten openingstijden in overleg

© 2021 KemkerFlex   |     Privacy Statement    |