Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Een website als marketing voor jou als zzp’er

Zzp’ers zonder opdrachtgevers houden het niet lang vol. Bij de start zijn er vaak wel enkele opdrachten, maar daarna zal je zelf moeten zorgen voor nieuwe klanten. Acquisitie en marketing noemen we dat met mooie woorden. Maar feitelijk is het niets anders dan het onder de aandacht brengen van jouw diensten. Een goede website is een belangrijk onderdeel voor het ontmoeten van mogelijke klanten. Bedenk daarbij dat marketing niets anders is dan het aanbieden van producten of diensten waarnaar je klanten op zoek zijn. Internet en websites zijn zeer goede instrumenten voor zeer lage kosten.

Een website maken hoeft niet moeilijk te zijn

Gelukkig begint het besef te groeien dat je een website niet moet laten maken door een neefje van 14 die zo handig met computers is. Een website bouwen dat kan je best zelf doen. Veel programma’s zijn gratis beschikbaar en er zijn prachtige boeken leverbaar die je van begin tot eind begeleiden.
Maar wil je een professionele complete website, denk er dan eens aan het bouwen uit te besteden aan een ervaren ICT-specialist. Zij weten precies in te spelen op de SEO bijvoorbeeld, houden je website veilig en uit handen van hackers, en mocht je onverhoopt vastlopen, staan zij altijd paraat om je weer op weg te helpen.

Eerst bedenken dan doen, een zakelijke website is geen speeltuin.

Voordat je een website laat of gaat maken, moet je duidelijk overdenken wat jij met de site wilt bereiken. Vroeger lag de nadruk veel op technische mogelijkheden van webtechniek en minder op inhoud van de site. Helaas lijken nog veel te veel websites op een speeltuin voor informatiedroppers in plaats van een promotie van jouw onderneming. Een website die gevonden wordt is een vereiste

Het begint allemaal met de vindbaarheid.

Een prachtige website die niet gevonden wordt is vrijwel nutteloos, vergelijk het met een winkel in een straat die niemand kan vinden en waar niemand langs komt. Je moet dus zorgen voor een website die goed vindbaar is. Zoekmachines zijn daarin bepalend tegenwoordig. Zonder een goede vermelding op een van de eerste pagina’s van Google zullen grote groepen belangstellenden je nooit bereiken. Maar de vindbaarheid op Google valt gelukkig wel te verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld jouw eigen website gratis aanmelden voor indexatie bij Google en technisch zijn er ook veel verbeteringen toepasbaar. Maar begin bij het begin…

Domeinnaam die vertelt welk product het om draait

Allereerst moet je domeinnaam (webadres) een vindbare naam zijn, dat wil zeggen dat je domeinnaam een naam moet zijn die iets vertelt over jouw product of dienst in plaats van alleen de bedrijfsnaam. Als jij bijvoorbeeld coaching geeft is het handig om dit in je domeinnaam terug te laten komen. Zo is direct duidelijk dat de inhoud van de site te maken heeft met coaching en dit zal de vindbaarheid verbeteren als men bij een zoekmachine een zoekwoord opgeeft. Immers, iemand die jouw bedrijf persoonlijk niet kent zal op zoek gaan naar de dienst of product die je wilt aanbieden.

In de volgende blog vertellen we nog veel meer tips.
Houd deze dus in de gaten.

 

 

Flexplek

Per dag v.a. - € 9,95
Per maand - € 175,00 

Vergaderruimte

Per dagdeel - € 80,00
Per dag - € 145,00

Coachingsruimte

Mogelijkheid tot vaste dagen

1-op-1 coaching
1,5 uur - € 35,00

Strippenkaart 10 uur - 
€ 250,00

Workshopruimte


Organiseer je workshops en ben je op zoek naar een inspirerende ruimte?

Boek het 'Lokaal van de Meester' 
Geschikt tot 40 personen


Domicilie

    
Je kantoor- en postadres inschrijven bij Kemker Flex.meer info 

Alle genoemde bedragen op de website van Kemker Flex zijn 'vanaf' prijzen en exclusief 21% BTW.
Middels offerte worden de prijzen gespecificeerd op je wensen. 
Daarnaast zijn op alle verhuur en diensten die Kemker Flex aanbiedt de algemene voorwaarden van toepassing.

Faciliteiten

Gratis parkeren

Vergaderruimte

Cateringmogelijkheden

Vlakbij A2

Gratis WiFi

Print- en kopieermogelijkheden

Kemker Flex
Dat is werken met een glimlach :}

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:30 - 18:00 uur o.b.v. aanmelding en beschikbaarheid.

Buiten openingstijden in overleg

© 2021 KemkerFlex   |     Privacy Statement    |