Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

ZZP'er - Hoe houd je scheiding tussen zakelijk en privé?

Hoe je als ZZP' er de scheiding kunt houden tussen zakelijk en privé als je thuis werkt;

Veel zelfstandigen vinden dit erg lastig en dat is het ook. Je loopt namelijk tegen diverse hindernissen aan. In dit blog geven wij je hier 5 voorbeelden van en natuurlijk dé oplossing! 

1. Tegen je werk aan kijken
Een deel van de ZZP’ers heeft geen mogelijkheid om thuis een eigen werkplek in te richten. Deze ZZP’ers werken aan de keukentafel, bijvoorbeeld. Als je dan vrij bent, dan kijk je tegen je werkplek aan. Dit zorgt voor de nodige stress in je privétijd, zeker wanneer je in een drukke werkperiode zit. 

2. Klanten thuis ontvangen
Waar ontvang je je klanten thuis? Hoe zorg je ervoor dat de hond niet aan de hand van een klant likt of dat de kat geen haren achterlaat op de nette broek van je klant? Laat staan dat ze over het speelgoed van de kinderen struikelen of je een sloddervos vinden. Het valt allemaal niet mee. Daarnaast is het ook niet prettig als klanten kennis kunnen maken met al jouw privézaken, voor beide partijen niet. 

3. Kinderen op de achtergrond
Er zijn veel ZZP’ers met kinderen. Deze zitten overdag vaak op school, maar het komt voor dat je er niet omheen kunt dat de kinderen thuis zijn wanneer je een klant moet ontvangen. Je moet de kinderen dan naar hun kamer of naar buiten sturen. Dit is niet fijn. Veel kinderen spelen luidruchtig, zoals het hoort, en dit kan ook storend zijn in het gesprek. 

4. Onvoldoende concentratie
Je zit lekker te werken en dan belt je moeder op de huistelefoon. Vervolgens zie je een vlek op de koelkast waar je je aan stoort en dan staat er ook nog een afwas. Allemaal zaken die jou uit je concentratie houden. In de meeste gevallen vinden ZZP’ers het erg lastig om thuis de nodige rust en concentratie te vinden.

 5. Geen goede contacten
ZZP’ers leren het meest van andere ondernemers. Deze kom je niet tegen wanneer je thuis werkt. Je krijgt op den duur een gebrek aan goede contacten. Je mist het sociale deel van werken én je hebt te weinig mogelijkheden om te leren van de ervaringen en de kennis van anderen.

 De oplossing!
Dé oplossing? Een flexplek! Of je nu op zoek bent naar een flexplek of een vergaderlocatie; je bent welkom bij FlexplekLeerdam.nl. Kom eens vrijblijvend kennismaken, bekijk de tarieven op onze website of neem eens contact op.

Flexplek

Per dag v.a. - € 9,95
Per maand - € 175,00 

Vergaderruimte

Per dagdeel - € 80,00
Per dag - € 145,00

Coachingsruimte

Mogelijkheid tot vaste dagen

1-op-1 coaching
1,5 uur - € 35,00

Strippenkaart 10 uur - 
€ 250,00

Workshopruimte


Organiseer je workshops en ben je op zoek naar een inspirerende ruimte?

Boek het 'Lokaal van de Meester' 
Geschikt tot 40 personen


Domicilie

    
Je kantoor- en postadres inschrijven bij Kemker Flex.meer info 

Alle genoemde bedragen op de website van Kemker Flex zijn 'vanaf' prijzen en exclusief 21% BTW.
Middels offerte worden de prijzen gespecificeerd op je wensen. 
Daarnaast zijn op alle verhuur en diensten die Kemker Flex aanbiedt de algemene voorwaarden van toepassing.

Faciliteiten

Gratis parkeren

Vergaderruimte

Cateringmogelijkheden

Vlakbij A2

Gratis WiFi

Print- en kopieermogelijkheden

Kemker Flex
Dat is werken met een glimlach :}

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:30 - 18:00 uur o.b.v. aanmelding en beschikbaarheid.

Buiten openingstijden in overleg

© 2021 KemkerFlex   |     Privacy Statement    |