Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

6 redenen om buiten de deur te vergaderen

Buiten de deur vergaderen wordt steeds gewoner in deze tijd. Hier zijn meerdere redenen voor te noemen waarom bedrijven dit doen. Natuurlijk geven wij je een overzicht van de 6 belangrijkste redenen om buiten de deur te vergaderen.

1. Meer inspiratie
In een andere omgeving dan de standaard werkomgeving bestaat er meer inspiratie. Brainstormen gaat een stuk makkelijker op een andere locatie en nieuwe ideeën ontstaan sneller.

2. Alles staat klaar
Als je inpandig een vergadering organiseert, dan moet je alles zelf regelen. Dit kost veel tijd en die tijd kun je wel beter besteden. Als je buiten de deur vergadert, dan wordt alles voor je geregeld. Je hebt er geen omkijken naar.

3. Meer focus
Focus is belangrijk, zeker tijdens belangrijke vergaderingen. Afdwalingen kun je eigenlijk niet gebruiken. Als je vergadert buiten de deur, dan ontstaat er een hogere concentratie door de nieuwe omgeving. Er is dus meer focus tijdens de meeting.

4. Los van het werk
Een vergaderlocatie buiten het bedrijf is ideaal om tijdens de vergadering echt even los te zijn van het werk binnen de onderneming. Natuurlijk gaat de vergadering wel over het werk, in de meeste gevallen, maar de dagelijkse dingen van het werk kunnen even op de achtergrond verdwijnen.

5. Nieuwe inzichten
Een nieuwe omgeving zorgt vaak voor nieuwe inzichten. Soms is het nodig om de zaken even objectief, vanaf een andere kant, te bekijken om het plaatje weer helder te krijgen. Dit lukt zeker wanneer de vergadering buiten de deur plaatsvindt.

6. Voldoende ruimte
Veel bedrijven vergaderen in de eigen kantine of in een inpandig kantoortje dat eigenlijk nét te klein is voor alle betrokken medewerkers. Vervelend, zeker omdat dit de nodige onderlinge irritaties op kan leveren. Hier heb je geen last van wanneer je buiten de deur een vergadering organiseert.

Een vergaderlocatie nodig?
Ben jij nog op zoek naar een goede en fijn georganiseerde vergaderlocatie in de regio Leerdam? Dan heeft FlexplekLeerdam.nl de locatie die jij nodig hebt. Bekijk onze tarieven online of kom eens langs voor een vrijblijvende kennismaking. Natuurlijk kun je ook altijd even contact opnemen.

Flexplek

Per dag v.a. - € 9,95
Per maand - € 175,00 

Vergaderruimte

Per dagdeel - € 80,00
Per dag - € 145,00

Coachingsruimte

Mogelijkheid tot vaste dagen

1-op-1 coaching
1,5 uur - € 35,00

Strippenkaart 10 uur - 
€ 250,00

Workshopruimte


Organiseer je workshops en ben je op zoek naar een inspirerende ruimte?

Boek het 'Lokaal van de Meester' 
Geschikt tot 40 personen


Domicilie

    
Je kantoor- en postadres inschrijven bij Kemker Flex.meer info 

Alle genoemde bedragen op de website van Kemker Flex zijn 'vanaf' prijzen en exclusief 21% BTW.
Middels offerte worden de prijzen gespecificeerd op je wensen. 
Daarnaast zijn op alle verhuur en diensten die Kemker Flex aanbiedt de algemene voorwaarden van toepassing.

Faciliteiten

Gratis parkeren

Vergaderruimte

Cateringmogelijkheden

Vlakbij A2

Gratis WiFi

Print- en kopieermogelijkheden

Kemker Flex
Dat is werken met een glimlach :}

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:30 - 18:00 uur o.b.v. aanmelding en beschikbaarheid.

Buiten openingstijden in overleg

© 2021 KemkerFlex   |     Privacy Statement    |