Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Klant aan de keukentafel ontvangen professioneel?

Werken aan de keukentafel.. Voor veel flexwerkers en ZZP’ers is dit dagelijkse kost. Klanten ontvangen aan diezelfde keukentafel is dan ook niet vreemd. De vraag is wel of het professioneel is. Wij geven je enkele voor- en nadelen van het ontvangen van klanten aan de keukentafel.

Nadeel: Onprofessioneel
Het ontvangen van klanten aan je eigen keukentafel wordt door de klanten vaak gezien als onprofessioneel. Klanten voelen zich snel ongemakkelijk in een privéomgeving. Daarnaast kunnen er kinderen en/of huisdieren aanwezig zijn. Ook dit gaat ten koste van de professionaliteit van de omgeving. 

Voordeel: Handig
Het is natuurlijk wel heel handig om aan je eigen keukentafel te werken en klanten te ontvangen. Je bent geen reistijd kwijt, je hebt altijd alles bij de hand en je hebt zelf alle controle. 

Nadeel: Slechter betaald
Een heel belangrijk nadeel van klanten ontvangen aan je eigen keukentafel is wel dat je omzet vaak lager is dan wanneer je klanten op een andere locatie zou ontvangen. Klanten zien jou als minder professioneel wanneer zij aan een keukentafel ontvangen worden, waardoor zij minder snel bereid zullen zijn om een hoger uurtarief te betalen.

 Voordeel: Goedkoop
Het is heel voordelig om klanten aan je keukentafel te ontvangen. Je hebt in de basis totaal geen kosten. Wel zorg je natuurlijk zelf voor koffie of thee voor je klanten, maar dat is een minimale kostenpost. Het is dus zeker wel een goedkope oplossing om je klanten thuis te ontvangen. 

Huur een flexplek!
Je kunt ook een flexplek huren. Daarmee heb je het beste van beiden. Je ontvangt klanten in een professionele omgeving, waardoor zij meer zullen willen betalen. Wil je verder gewoon thuis werken, dan kan dat natuurlijk! Je kunt bij FlexplekLeerdam.nl heel voordelig een flexplek huren, waardoor het je gegarandeerd meer oplevert dan het je kost. Bekijk gerust eens onze tarieven online. Zoek je ook een flexplek waar je gewoon lekker kunt werken in een goede sfeer? Dan ben je ook welkom. Kom eens vrijblijvend kennismaken of neem contact op voor meer informatie.

Flexplek

Per dag v.a. - € 9,95
Per maand - € 175,00 

Vergaderruimte

Per dagdeel - € 80,00
Per dag - € 145,00

Coachingsruimte

Mogelijkheid tot vaste dagen

1-op-1 coaching
1,5 uur - € 35,00

Strippenkaart 10 uur - 
€ 250,00

Workshopruimte


Organiseer je workshops en ben je op zoek naar een inspirerende ruimte?

Boek het 'Lokaal van de Meester' 
Geschikt tot 40 personen


Domicilie

    
Je kantoor- en postadres inschrijven bij Kemker Flex.meer info 

Alle genoemde bedragen op de website van Kemker Flex zijn 'vanaf' prijzen en exclusief 21% BTW.
Middels offerte worden de prijzen gespecificeerd op je wensen. 
Daarnaast zijn op alle verhuur en diensten die Kemker Flex aanbiedt de algemene voorwaarden van toepassing.

Faciliteiten

Gratis parkeren

Vergaderruimte

Cateringmogelijkheden

Vlakbij A2

Gratis WiFi

Print- en kopieermogelijkheden

Kemker Flex
Dat is werken met een glimlach :}

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:30 - 18:00 uur o.b.v. aanmelding en beschikbaarheid.

Buiten openingstijden in overleg

© 2021 KemkerFlex   |     Privacy Statement    |