Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Contact leggen geeft het beste antwoord op uw vraag

Contact

Heeft u een vraag, wilt u de mogelijkheden bespreken of een bezichtiging plannen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Reserveren
U kunt reserveren per mail of via het contactformulier. Wilt u eerst de beschikbaarheid checken kan dit eveneens per mail, het contactformulier of door ons te bellen.
Een reservering is pas definitief nadat dit door beide partijen per mail is geaccordeerd.

Parkeren
De gratis parkeerplaatsen van Kemker Flex bevinden zich op het grindpad tussen Kerkelaantje 14 en Kerkelaantje 16. Gelieve niet te parkeren buiten dit grindpad zolang er ruimte is op de parkeerplaats.

Openbaar Vervoer
Kemker Flex is bereikbaar met het open baar vervoer via buslijn 704. U stapt uit bij halte 'Oosterwijk Driesprong'. Deze lijn rijdt o.a. vanaf treinstation Leerdam. Klik hier voor het dienstrooster van lijn 704.

Stel een vraag

Versturen

Postadres en postbus

Wilt u als ondernemer niet uw huisadres gebruiken als postadres?
Dan kunt u uw zakelijke post naar Kemker Flex laten sturen. U kunt de post dan zelf ophalen
of wij sturen het voor u door.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Faciliteiten

Gratis parkeren

Vergaderruimte

Cateringmogelijkheden

Vlakbij A2

Gratis WiFi

Print- en kopieermogelijkheden

Geschiedenis van het pand

Kemker Flex is gevestigd in een karakteristiek pand uit 1800. Het pand is gebouwd als de dorpsschool van Oosterwijk. Het pand was opgedeeld in 3 hoofdruimten. De gymzaal, het lokaal van de meester en het lokaal van de juf. Na het sluiten van de school, doordat er onvoldoende leerlingen waren, is het pand in 1987 verkocht aan het Rode Kruis. Tot 14 januari 2018 heeft het pand gediend als thuisbasis voor 'Rode Kruis' afdeling Leerdam.
Op 15 januari 2018 hebben Roy Middelkoop en Mariska Vermeulen als Middelkoop Serivces V.O.F. het pand officieel gekocht. Er is 5 maanden met veel passie verbouwd in het pand om het pand naar wens klaar te krijgen.
Het pand is naast hun woonhuis gelegen en is gekocht met als hoofddoel, de opslag van hun materiaal voor Middelkoop Services. Dit wordt uitgevoerd in de 'gymzaal'.  Voor het 'lokaal van de juf' hebben zij de bestemming gekozen om daarin 5 flexplekken realiseren. Voor het 'lokaal van de meester' is er wisselende invulling mogelijk. Waaronder het gebruik van de ruimte als vergader-, trainings-, coachings-, praktijkruimte e.d. De invulling van de lokalen zullen verhuurd worden onder de naam FlexplekLeerdam.nl.  Na een mooie invulling door FlexplekLeerdam is het concept vanaf 1 november 2019 overgenomen door Jeroen Kemker van Kemker ICT Groep onder de naam Kemker Flex en wordt er dankbaar gebruik gemaakt door verschillende ondernemingen van deze prachtige locatie.

Een unieke locatie om uw activiteiten te laten plaatsvinden.

Kemker Flex
Dat is werken met een glimlach :}

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:30 - 18:00 uur o.b.v. aanmelding en beschikbaarheid.

Buiten openingstijden in overleg

© 2021 KemkerFlex   |     Privacy Statement    |