Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Werken met een glimlach, ook in coronatijd :}

Wil jij corona proof werken?

Corona houdt ons in de greep maar we laten ons niet kisten. We snappen het als jij niet altijd thuis kunt werken zoals momenteel wordt geadviseerd. Daarom hebben we onze breau's en de vergaderruimte coronaproof ingericht met 1.5m afstand. 

Vergaderruimte

Het lokaal van de meester is nu geschikt voor max 12 pers. We kunnen de tafels verplaatsen zodat de anderhalve meter afstand kan worden gegarandeerd. 
De ruimte heeft een eigen ingang zodat je niet door de ruimte met flexplekken heen hoeft en we het risico op verspreiding minimaliseren.  
Je hebt een eigen (invalide) toilet die alleen voor jouw gezelschap is. 
Onze schoonmaakster maakt de ruimte na gebruik schoon volgens de richtlijnen van het RIVM zodat deze voor de volgende gebruiker weer helemaal schoon is. 

Bij binnenkomst zal er een handalcohol staan waar u vrijblijvend gebruik van kunt maken. Eigen meegenomen handalcohol is uiteraard toegestaan. 

Flexplekken

Het lokaal van de juf is eveneens ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. De bureau's staan op 1.5 afstand. De afspraak is dat we om de beurt koffie/thee  halen en dat we beweging binnen het pand zo veel mogelijk beperken. 

Het pand wordt natuurlijk geventileerd en op de bureau's plaatsen we schermen zodat je je eigen werkruimte hebt. Tevens krijg je een corona-kit op je bureau met daarin o.a. handalcohol. 

De flexplekken hebben een eigen ingang zodat je niet door de vergaderruimte heen hoeft en we het risico op verspreiding minimaliseren. 
Je hebt ook hier toegang tot toiletten die alleen voor de flexwerkers zijn. 

Onze schoonmaakster maakt de ruimte na gebruik schoon volgens de richtlijnen van het RIVM zodat deze voor de volgende gebruiker weer helemaal schoon is. 

Alleen samen krijgen we Corona eronder :}

Ik heb een vraag

Versturen

Kemker Flex
Dat is werken met een glimlach :}

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:30 - 18:00 uur o.b.v. aanmelding en beschikbaarheid.

Buiten openingstijden in overleg

© 2021 KemkerFlex   |     Privacy Statement    |